Nieuwe Xbox One Limited Edition controller onderweg

  Er komt een nieuwe Xbox One Limited Edition controller aan. De nieuwe controller heet de Sport White Special Edition controller en zoals de naam al doet vermoeden is de controller voornamelijk wit. De controller is afgewerkt met wat witte accenten.

  Microsoft

  De nieuwe Xbox One Limited Edition controller werd tijdens de meest recente Inside Xbox aflevering bekendgemaakt. De controller gaat vanaf 7 augustus verkocht worden door Microsoft voor een prijs van 64,99 euro. Microsoft laat ook weten dat de controllers vanaf een latere datum opnieuw verkrijgbaar zijn, namelijk vanaf 7 oktober.

  De controller is naast het bekende materiaal ook gemaakt met een rubber voor extra grip. Deze kun je herkennen aan het diamantpatroon dat aan de zijkanten van de controller te vinden is. Op het eerste gezicht lijkt er bijna geen andere kleur dan wit te zijn, maar dan vergis je je. De achterkant van de controller is namelijk niet wit, want die heeft een mint kleur.

  De nieuwe controller is overigens niet alleen te gebruiken op de Xbox One, want de recentere versies zoals de Xbox One S en Xbox One X ondersteunen de controller ook. Voor Xbox controllers is het natuurlijk gebruikelijk dat er ondersteuning is op de PC en dat heeft de controller op Windows 10 PC's. Dit kun je door middel van de Bluetooth technologie in de controller doen.

  Xbox One Limited Edition controller gebruiken met Xbox Game Pass

  Mocht je voor de nieuwe Xbox One Limited Edition controller kiezen, kun je deze gebruiken met de nieuwe Xbox Game Pass titels die naar de service komen. Tijdens de Inside Xbox aflevering werden er namelijk twee nieuwe titels bekendgemaakt die al snel beschikbaar zullen zijn. Zo kun je nu al Rocket League spelen via Game Pass en verschijnt Warhammer: Vermintide 2 later vandaag op de service.

  Ook werden er tijdens de aflevering verschillende details bekendgemaakt over de nieuwe titels die binnenkort naar de Xbox One komen. Zo werden er nieuwe details onthult over Forza Horizon 4, We Happy Few en Earthfall. Alle drie verschijnen de komende maanden op de Xbox One, waarvan die laatste al op 13 juli uitkomt.

  We Happy Few

  Verkijgbaar vanaf 26 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.