Nieuwe Xbox One backwards compatible titels

  Veel Xbox 360 spellen zijn niet backwards compatible, fans waren hierin ook teleurgesteld. Microsoft is daarom ook druk bezig met hun backwards compatibility programma. Er zijn weer vijf nieuwe Xbox One backwards compatible titels aangekondigd.

  Het aantal games dat backwards compatible is voor de Xbox One lijkt elke dag te groeien. Op het moment is er een totaal aantal van 230 games die backwards compatible zijn voor de XBox One. Deze week zijn daar vijf nieuwe Xbox One backwards compatible titels bijgekomen. Dit zijn Bayonetta, de Blob 2, Arkanoid Live, Of Orcs and Men en QIX++.

  Call of Duty Black Ops was een van de eerdere titels die nu backwards compatible is voor de Xbox One. Hoeveel titels er nog bij zullen komen is onduidelijk maar Microsoft is nog steeds bezig met het programma. Als jouw favoriete Xbox 360 game er nog niet tussen zit wees dan niet getreurd, er is een kans dat de game in de toekomst wel op de lijst komt te staan

  Hoe krijg je de nieuwe Xbox One backwards compatible titels?

  Het is eigenlijk vrij simpel, je plaatst de Xbox 360 disc in je Xbox One en zodra de game is opgestart zal je Xbox One een speciale emulator op starten, hiermee zal je Xbox One functioneren als zijn voorganger. Als je een digitale versie van het spel dat je wilt spelen in Xbox Live hebt staan dan zal de game ook automatisch downloadbaar zijn voor je Xbox One.

  Het is nog steeds mogelijk om fysieke Xbox 360 games te kopen. Diverse game winkels bieden de oude titels aan. Ook is het mogelijk om Xbox 360 titels te kopen via Xbox Live. Alleen zul je wel in de gaten moeten houden welke games backwards compatible zijn.

  Qix++

  Verkijgbaar vanaf 9 december 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.