Nieuwe Xbox One backwards compatible games aangekondigd

  Microsoft heeft op het X018 evenement vier nieuwe Xbox One backwards compatible games aangekondigd. Vanaf 13 november zijn Final Fantasy XII, Final Fantasy XII-2 en Lightning Return: Final Fantasy XIII beschikbaar voor de Xbox One. Daarnaast krijgt Civilization Revolution een volledige Xbox One X Enhanced update.

  Er zijn in de afgelopen maand veel titels toegevoegd aan de backwards compatible catalogus. Vanaf 13 november 2018 worden daar drie Final Fantasy games aan toegevoegd. Final Fantasy XII kwam in 2006 uit voor de PlayStation 2. De game speelt zich af in Ivalice. Archadia en Rozarria, twee grote rijken, hebben oorlog en het kleine koninkrijk Dalmasca valt precies tussen deze gebieden in. Jij speelt als een van de zes speelbare karakters en het doel is om de heerschappij van koningin Ashe te stoppen.

  Veel Final Fantasy games

  De tweede game die wordt toegevoegd aan de backwards compatible catalogus is Final Fantasy XII-2. Deze game kwam in februari 2004 uit voor de PlayStation 2. Final Fantasy XII-2 is een vervolg op Final Fantasy X. Het verhaal speelt zich af in Spira. Je kunt in deze game maar met drie karakters spelen. Het verhaal borduurt voort op het verhaal in Final Fantasy X.

  De laatste Final Fantasy game die vanaf 13 november backwards compatible is, is Lightning Returns: Final Fantasy XIII. Deze game kwam in februari 2014 uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Deze game is een direct vervolg op Final Fantasy XIII-2. Het verhaal speelt zich vijfhonderd jaar na de gebeurtenissen van de vorige game af. De hoofdpersoon in het verhaal is Lightning, die we al kennen van Final Fantasy XIII en Final Fantasy XIII-2.

  Tot slot is er nog Civilization Revolutions. Deze game krijg een Xbox One X Enhanced update. Hierdoor wordt de game van nog betere kwaliteit. De update voor deze game zal ook op 13 november zijn doorgevoerd.

  Veel nieuwe Xbox One backwards compatible games

  Deze Final Fantasy games behoren voor de fans van de serie tot de echte klassiekers. Maar er zijn nog meer toffe nieuwe Xbox One backwards compatible games die op dit moment al beschikbaar zijn. Bekijk hiervoor eens ons artikel over de beste backwards compatible games voor Xbox One.

  Sid Meier's Civilization Revolution

  Verkijgbaar vanaf 13 june 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.