Nieuwe Xbox Game Pass games vandaag te spelen

  Naast een hoop nieuwe games en trailers is er vandaag tijdens E3 door Microsoft ook genoeg ander nieuws naar buiten gebracht. Zo worden er nieuwe Xbox Game Pass games toegevoegd aan de dienst die vanaf vandaag te spelen zijn.

  Het gaat hier om de games Fallout 4, The Division en The Elder Scrolls Online. Deze drie games zijn vanaf nu te spelen met een abonnement op de dienst. Daarnaast zullen deze games allemaal te spelen zijn in de 4K resolutie op de Xbox One X.

  Andere nieuwe Xbox Game Pass games

  In de nabije toekomst zal ook Halo: The Master Chief Collection zich aansluiten bij het huidige aanbod van games. Verer zullen alle games van Microsoft zelf die binnenkort uitkomen worden toegevoegd aan de dienst. Zo kun je op de dag van de release aan de slag met Forza Horizon 4, Crackdown 3 en Gears of War 5.

  Mocht je geen abonnement hebben op de Xbox Game Pass, dan kun je de eerste veertien dagen de dienst gratis uitproberen. Mocht je al eens gebruik hebben gemaakt van deze proefperiode, dan kun je nu voor één euro een abonnement afsluiten voor één maand.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.