Nieuwe Xbox Game Pass games toegevoegd als verrassing

  Er zijn gisteren twee nieuwe games toegevoegd aan de Xbox Game Pass. De games werden als verrassing toegevoegd. Maar het is niet alleen maar leuk, want er zullen binnenkort ook vier games worden verwijderd. Hiervoor is de datum nog niet bekend.

  XGN

  De eerste game die is toegevoegd aan de Xbox Game pass is Ultimate Marvel vs. Capcom 3. Deze twee entertainment grootheden hebben de handen ineen geslagen voor deze toffe fighting game. Personages uit de wereld van Marvel en de wereld van Capcom nemen het tegen elkaar op, maar kunnen ook samenwerken. De game draait om combo’s, rake klappen en keiharde gevechten. Nu is deze game dus gratis te spelen via de Xbox Game Pass.

  Twee nieuwe Xbox Game Pass games

  De tweede game die vanaf gisteren beschikbaar is in de Xbox Game Pass is Just Cause 3. Dat is inderdaad het jongere broertje van Just Cause 4 dat op 4 december 2018 uitkwam. Just Cause 3 kwam ongeveer drie jaar eerder uit dan Just Cause 4. In deze game ga je aan de slag als Rico Rodriguez. Het verhaal speelt zich af op Medici; een eiland in de Middellandse Zee. Dit eiland heeft een dictator, genaamd Sebastiano Di Ravello. Het is aan jou de taak om zijn strenge regime te ondermijnen.

  Ook zijn er een aantal games die binnenkort uit de Xbox Game Pass zullen verdwijnen. Dit zijn The Division, Letter Quest Remastered, Riptide GP: Renegade en The Escapists: The Walking Dead. Het is nog niet bekend wanneer de games precies zullen verdwijnen, maar het is wel bekend dat het binnenkort gaat gebeuren. Wanneer je een van deze games nog wil uitproberen, moet je ze zo snel mogelijk downloaden.

  Veel nieuwe games in januari

  Eerder in januari werden games als Life is Strange 2: Episode 1, ARK: Survival Evolved, Farming Simulator 17 en Absolver toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Er zijn in totaal meer dan honderd Xbox One en Xbox 360 games beschikbaar. Op dit moment kun je een proefabonnement starten voor maar één euro, maar de volgende maanden zul je tien euro per maand gaan betalen.

  Ultimate Marvel vs. Capcom 3

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.