Nieuwe Xbox Game Pass games met PUBG aangekondigd

  De nieuwe Xbox Game Pass games zijn bekendgemaakt tijdens het Xbox evenement. De nieuwe games die verkrijgbaar zijn met een Xbox Game Pass abonnement zijn onder andere PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) en Ori and the Will of the Wisps. PUBG is op 12 november beschikbaar en Ori and the Will of the Wisps vanaf de releasedatum, die nu nog niet bekend is.

  XGN

  Er worden in totaal 16 nieuwe games toegevoegd aan de Xbox Game Pass. PUBG is een battle royale game, waarbij 100 spelers het tegen elkaar opnemen. Hieronder vind je het volledige overzicht van alle games die in de komende maanden verkrijgbaar zijn voor abonnees van de Xbox Game Pass.

  Nieuwe Xbox Game Pass games

  PUBG is vanaf 12 november verkrijgbaar in de Xbox Game Pass. Vanaf vandaag is Thief of Thieves beschikbaar voor abonnees van de Xbox Game Pass. Op 22 november worden Agents of Mayhem, MXGP 3 en Thomas Was Alone toegevoegd. In december worden Ori and the Blind Forest, Kingdom Two Crowns en Hellblade: Senua’s Sacrifice toegevoegd. Ori and the Will of the Wisps komt in 2019 uit voor Xbox One en PC. Wanneer je een Xbox Game Pass hebt, kun je deze game gratis spelen op de dag dat hij uitkomt.

  Daarnaast worden er nog een aantal nieuwe games van onafhankelijke ontwikkelaars toegevoegd. Dit zijn Aftercharge, Supermarket Shriek, Mutant Year Zero, Pathalogic 2, The Good Life, Void Bastards en Secret Neighbor. Deze games zijn beschikbaar op de datum dat ze uitkomen voor de Xbox One.

  Xbox Game Pass app beschikbaar op iOS en Android

  Daarnaast is de Xbox Game Pass app vanaf vandaag beschikbaar op iOS en Android. Door middel van de app blijf je op de hoogte van de laatste toevoegingen aan de Xbox Game Pass. Door middel van de app kun je de games op je console downloaden. Zo kun je de game meteen spelen wanneer je je Xbox One aanzet. Hiervoor moet je wel “Instant-On” aanzetten in de instellingen van je Xbox One.

  Vanaf vandaag tot 3 januari kun je een Xbox Game Pass abonnement afsluiten, waarbij je de eerste maand maar één euro betaald. Wanneer je dit doet, heb je meteen keuze uit meer dan honderd verschillende games.

  Kingdom: Two Crowns

  Verkijgbaar vanaf 11 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.