Nieuwe Xbox app voor PC al gelekt

  Er komt een nieuwe Xbox app voor de PC aan. Deze zal waarschijnlijk tijdens de Xbox persconferentie vanavond getoond worden, maar nu is hij al gelekt.

  XGN

  Microsoft heeft vandaag al haar nieuwe Xbox app in de Microsoft Store gezet. Hierdoor krijgen we alvast een kijkje naar de app, maar downloaden gaat nog niet.

  Met de app kun je je games opstarten, kijken wat je vrienden aan het doen zijn, je Game Pass abonnement regelen en natuurlijk ook nieuwe games kopen. Hiermee lijkt de app de vervanging te worden voor de huidige Microsoft Store als het aankomt op games. Daarmee moet het een stuk makkelijker en gebruiksvriendelijker worden.

  Xbox meer dan console

  De nieuwe app past in de strategie van Microsoft om het Xbox merk breder te trekken dan enkel de console. Vrijwel alle nieuwe games van Microsoft komen naar zowel de Xbox als PC en kun je dus via deze app aanschaffen en downloaden.

  Hoe ziet de app eruit?

  Met de plaatsing van de app komen ook enkele afbeeldingen. Hieronder kun je daardoor nu alvast zien hoe de app eruit komt te zien. Of we deze vanavond na de Microsoft persconferentie gelijk kunnen downloaden en proberen, is nog even afwachten. Voor nu staat de app in de beta en kun je deze niet zonder uitnodiging downloaden.

  Xbox App Game Pass

  Xbox App Social

  Xbox App Store

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.