Nieuwe X-Men Dark Phoenix trailer onthuld door 20th Century Fox

  Recent verscheen Jessica Chastian op de late night show van Jimmy Fallon. Hierin werd een voorproefje van een nieuwe trailer onthuld voor X-Men Dark Phoenix, een aankomende superheldenfilm. Inmiddels is de volledige trailer te bewonderen op YouTube. X-Men Dark Phoenix is vanaf 6 juni 2019 in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in IMAX en Dolby Cinema.

  X-Men Dark Phoenix volgt het verhaal van de X-Men die het opnemen tegen een krachtige tegenstander, namelijk hun familielid Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een mysterieuze buitenaardse kracht. Ze overleeft het incident maar net. Zodra ze terug op aarde keert merkt ze dat ze niet alleen oneindig veel sterker is geworden, maar ook veel instabieler.

  Terwijl Jean deze entiteit die zich in haar bevindt worstelt, begint ze haar krachten steeds meer te uiten op een manier die ze niet kan begrijpen. Ze heeft amper controle en is niet meer te stoppen. Later raakt ze volledig de controle kwijt en doet ze iedereen van wie ze houdt pijn. Dit kan de X-Men-familie natuurlijk niet laten gebeuren. Ondanks de familie uit elkaar dreigt te vallen, moeten ze een manier vinden om samen te werken. Zo kunnen ze Jean’s ziel redden en de aarde beschermen tegen buitenaardse krachten die haar als wapen willen gebruiken en het heelal willen veroveren.

  X-Men Dark Phoenix trailer

  De eerste trailer van X-Men Dark Phoenix werd in september 2018 vrijgegeven door 20th Century Fox. Dit gebeurde tijdens de Late Late Show met James Corden. De eerste beelden laten een almachtige Jean Grey zien die strijdt tegen haar oude vrienden van de X-Men. In de trailer waren veel oude bekenden uit de X-Men franchise te zien. Charles Xavier (James McAvoy), Erik Lehnsherr/Magneto (Michael Fassbender), Raven/Mystique (Jennifer Lawrence) en Hank McCoy/Beast (Nicholas Hoult) zijn allemaal in Dark Phoenix te aanschouwen.

  De film wordt geregisseerd door Simon Kingberg en werd in 2017 al aangekondigd. Phoenix wordt gespeeld door Sophie Turner en Chastian speelt de hoofdschurk. Zowel Dark Phoenix als de andere X-Men spin off, New Mutants, zullen waarschijnlijk de laatste X-Men films zijn die los staan van het Marvel Cinematic Universe.

  X-Men Dark Phoenix is vanaf 6 juni 2019 in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in IMAX en Dolby Cinema.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.