Nieuwe World of Warcraft uitbreiding aangekondigd op Blizzcon

  Bij de openingsceremonie van Blizzcon 2017 is een hoop nieuwe content aangekondigd, inclusief een nieuwe World of Warcraft uitbreiding. De uitbreiding zal de titel Battle for Azeroth dragen.

  De titel verwijst deze keer niet naar een vijandelijk leger dat vernietigd moet worden om Azeroth te redden, zoals in de vorige uitbreiding World of Warcraft: Legion. In plaats daarvan refereert de titel naar de eeuwenoude strijd tussen de nobele Alliance en de krachtige Horde. De gebeurtenissen in Legion hebben de verstandhoudingen tussen de twee groepen niet bepaald verbeterd en het is weer tijd om een ouderwetse oorlog te voeren.

  Battle for Azeroth brengt de spelers naar twee nieuwe continenten, gelegen in de grote oceaan tussen Kalimdor en The Northern Kingdoms. De Alliance zal het avontuur beginnen op Kul Tiras en spelers van de Horde zullen eerst landen op het trollen-eiland Zandalar. Daarnaast zal de uitbreiding het maximale level verhogen naar 120, Allied Races en een hoop gameplay-elementen toevoegen die Blizzard later op Blizzcon uit de doeken doet.

  Nieuwe World of Warcraft uitbreiding en terug naar het begin

  Naast een nieuwe uitbreiding is er ook ander groot nieuws aangekondigd voor World of Warcraft: Blizzard zal een klassieke variant introduceren, waarbij spelers de originele World of Warcraft kunnen ervaren, zonder uitbreidingen. Dit is een optie die al heel lang door de community wordt gewenst en waar Blizzard gehoor aan heeft gegeven.

  Wanneer de nieuwe uitbreiding uit en wanneer de classic servers worden toegevoegd is nog niet bekendgemaakt.

  World of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 11 february 2005

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.