Nieuwe World of Tanks War Stories voor de console aangekondigd

  Een paar maanden geleden kregen we te maken met World of Tanks War Stories, een verhaalgedreven campagne die een alternatieve tijdlijn volgt in de Tweede Wereldoorlog. Nu zijn er nieuwe War Stories onderweg waarmee jij een eigen draai aan de geschiedenis kan geven.

  De nieuwe War Stories bestaan uit drie missies die allemaal een verschillend verhaal volgen. Je kunt deze missies al sinds dinsdag gratis downloaden, mits je een speler bent op de console. PC spelers hebben namelijk geen toegang tot deze War Stories.

  Het verhaal van de World of Tanks War Stories

  Elke missie heeft dus een ander verhaal. Zo zie je in de eerste missie, genaamd Sieben Ritter, hoe een plaatsje aan de Duits-Poolse grens zich hoopt over te geven aan de Geallieerden, maar met de inkomende soldaten van de Sovjet-Unie kan dit nog wel eens roet in het eten gooien.

  In de tweede missie, The Connoisseur, zie je hoe Sergeant Frank Martinez van de Geallieerden de opdracht krijgt om gestolen kunst en schatten te vinden. Alleen wanneer de Duitsers de schat voor zijn neus wegkapen moet de sergeant alles op alles zetten om deze waardevolle spullen terug te halen.

  Bij de laatste missie, Potemkin, krijg je weer te maken met de Sovjet-Unie. een Sovjet artillerie commandant verkoopt namelijk op de zwarte markt voedsel aan mensen die in hongersnood zijn. Wanneer een paar Sovjet commandanten achter deze handel komen, moet de man van de artillerie vrezen voor zijn leven. Spoils of War is de verzamelnaam van deze trilogie missies.

  In onze World of Tanks review voor de Xbox One kreeg de game een 8.

  World of Tanks

  Verkijgbaar vanaf 12 april 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.