Nieuwe Witcher release wordt geteased door ontwikkelaar CD Projekt Red

  Adam Kicinski, de CEO van CD Projekt Red, hint via een interview met Bankier.pl dat er een nieuwe Witcher release aankomt. Dit zou betekenen dat er mogelijk een vierde deel van de serie in de maak is.

  Dit lijkt goed nieuws te worden voor de mensen die nog graag een nieuwe Witcher game zien. Voor velen leek het erop dat het avontuur na deel drie toch echt afgelopen zou zijn.

  Nieuwe Witcher release op komst?

  Oorspronkelijk was The Witcher een trilogie. Het is dan ook interessant te speculeren wat een vierde deel dan toe kan gaan voegen aan deze ervaring. De makers hadden hier al hun ideeën over en hebben hier dus ook al enkele uitspraken over gedaan.

  De eerste drie Witchers waren per definitie een trilogie, dus we konden simpelweg het volgende spel niet "The Witcher 4" noemen. Dit betekent natuurlijk niet dat we de door ons gecreëerde wereld van The Witcher, die al meer dan twaalf jaar bestaat, nog steeds spelers over de hele wereld verliefd op de titel maken.

  "The Witcher" is een van de twee franchises waarop de activiteiten van het bedrijf in de toekomst gebaseerd zullen zijn. Vandaag kan ik helaas niets meer onthullen¨, aldus Adam KiciÅski de CEO van CD Projekt Red.

  De laatste zin in de uitspraak lijkt erop te duiden dat we meer zullen horen. Vooralsnog heeft CD Projekt nog haar handen vol aan Cyberpunk 2077. Deze game werd aangekondigd tijdens E3 2018 en is momenteel nog voor de huidige generatie consoles in ontwikkeling. Denk hierbij aan consoles als Xbox One, PlayStation 4 en de PC.

  Eerder succes

  Eerdere Witcher games hebben veel fans aangetrokken. In de Witcher 3 review gaven wij de game maar liefst een 9.5 omdat de game je mee zou sleuren in een prachtige en levende sprookjeswereld. Je bent niet snel klaar met het spel want er is veel content in de vorm van verhaalvertellingen en (zij)missies. Daarnaast bracht het een actievol vechtsysteem.

  The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition

  Verkijgbaar vanaf 2 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.