Nieuwe Witcher 3 update moet problemen oplossen

  De release van de Witcher 3 Blood and Wine update ging niet zonder horten of stoten. Een aantal gamers zei dat de game bijvoorbeeld op bepaalde momenten ineens bevroor en niet langer te spelen was. Een nieuwe Witcher 3 update moet deze problemen oplossen.

  Marcin Momot, Community Manager voor CD Projekt Red, heeft inmiddels via Twitter laten weten dat de nieuwe Witcher 3 update ervoor moet zorgen dat de voornaamste problemen worden opgelost. Het gaat dan om problemen die zowel door de nieuwe uitbreiding zijn veroorzaakt als wel problemen die niet direct herleid kunnen worden naar de laatste DLC voor The Witcher 3.

  De nieuwe Witcher 3 update moet er daarnaast ook voor zorgen dat het probleem van het niet kunnen voltooien van bepaalde quests in de nieuwste Blood and Wine uitbreiding ook opgelost wordt. In eerste instantie zullen eerst de voornaamste problemen onder handen genomen worden door de nieuwe Witcher 3 update. Zoals het kunnen locken van de camera op je vijanden.

  Overige problemen die worden opgelost door de nieuwe Witcher 3 update

  Een ander probleem dat opgelost zal worden door de nieuwe Witcher 3 update is het probleem met de nieuwe woning van Geralt. In de laatste Blood and Wine DLC voor The Witcher 3 krijgt Geralt of Rivia namelijk een eigen wijngaard die je als speler kunt uitbreiden en onderhouden. Sommige spelers kenden problemen met het uitbreiden van deze wijngaard.

  Wanneer de nieuwe Witcher 3 update uitgebracht wordt, is op dit moment nog niet duidelijk. Maar zoals je in de Tweet kunt lezen, doen ze er alles aan op dit zo spoedig mogelijk te doen.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.