Nieuwe Wii U Premium Pack komt 30 oktober naar Europa

  Er is een nieuwe Wii U Premium Pack aangekondigd met daarin twee van de meest verkochte multiplayer games wereldwijd. De nieuwe bundel komt 30 oktober naar Europa toe, maar komt slechts in een beperkte oplage.

  In de bundel vind je een zwart Wii U Premium Pack, de populaire racegame Mario Kart 8 en het schietspel Splatoon. In Mario Kart 8 kun je ten opzichte van de voorganger op de Wii nu ook door de zwaartekracht racen, tegen muren en langs plafonds. De game bevat 32 nieuwe banen, nieuwe voorwerpen en ook de klassieke tracks zijn vernieuwd. Naast de gewone multiplayer mode, kun je ook online spelen tegen twaalf spelers tegelijk.

  In Splatoon kun je online tegen andere mensen spelen in een kleurrijk schietspel. Je vormt hier teams van vier spelers en probeert om samen met je team zoveel mogelijk terrein met je eigen kleur inkt vol te schieten. Je kunt als speler ook in een inktvis veranderen en door je eigen inkt zwemmen, waardoor je sneller kunt bewegen en bepaalde zones makkelijk kunt bereiken. Het is een van de meest kleurrijke schietgames die je kunt vinden.

  Wii U Premium Pack release is 30 oktober

  Het nieuwe Wii U Premium Pack met de twee games bevat naast de games ook een vooraf geïnstalleerd exemplaar van Mario Kart 8 en een download code Splatoon. Eerder was er al de Mario Kart 8 bundel en de Splatoon bundel beschikbaar, waar deze nu gecombineerd zijn tot één grote bundel. De prijs voor de nieuwe Wii U Premium Pack is nog niet bekend, alleen is de release van 30 oktober bevestigd.

  Mario Kart 8

  Verkijgbaar vanaf 30 may 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.