Nieuwe Wasteland 3 trailer getoond op gamescom

  Tijdens de Inside Xbox presentatie op gamescom is een nieuwe Wasteland 3 trailer getoond. De trailer geeft ons een blik op de bevroren en ondergesneeuwde woestenij van een post-apocalyptisch Colorado. Daarnaast horen we enkele regels tekst die wat hints geven over het verhaal van de game.

  De Desert Rangers, oorspronkelijk afkomstig uit het uitstervende Arizona, trekken naar Colorado om daar de Patriarch van die staat te ontmoeten. Hij beweert Arizona te kunnen redden in ruil voor de hulp van de Rangers. Als zij iets kunnen doen voor de kinderen van de Patriarch verdienen ze zijn hulp.

  De trip naar Colorado is niet eenvoudig. Niet alleen het weer werkt tegen: ook verschillende cults en andere vijandige groeperingen maken de Rangers het leven zuur. Dat alles leidt tot een grote hoeveelheid turn-based strategy gevechten.

  Is er alleen een Wasteland 3 trailer?

  Behalve de video is er nog meer te doen rondom Wasteland 3. Wie aanwezig is op gamescom heeft namelijk de gelegenheid om de game te spelen. Ook is een alpha build van de game nu beschikbaar voor iedereen die heeft bijgedragen aan de crowdfunding campagne die game mogelijk heeft gemaakt.

  Wasteland 3 komt in het voorjaar van 2020 naar Xbox One, PlayStation 4, Windows PC, Mac en Linux.

  Wasteland 3

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.