Nieuwe Vive controller prototypes getoond op Steam Dev Days

  De Steam Dev Days zijn momenteel bezig in Seattle. Op dit evenement toont Valve details over aankomende hardware gedeeld. Hoewel er nog geen officiële onthulling is geweest, hebben meerdere bezoekers berichten op social media geplaatst over nieuwe Vive controllers.

  De nieuwe Vive controllers zouden meer functionaliteiten bieden dan de huidige controllers die bij de HTC Vive geleverd worden. De controllers zijn namelijk in staat om te registreren wanneer je je hand opent en weer dichtdoet, waardoor het mogelijk is om in virtual reality spullen op te pakken en weer te laten vallen. De huidige controllers gebruiken voor dit soort taken nog een simpele knop.

  Nieuwe Vive Controller gedeeld op Social Media

  Verschillende bezoekers van de Steam Dev Days hebben op hun Twitteraccount foto's en video's van de nieuwe controllers getoond. Zo ook Fox Buchele en Shawn Whiting twee VR ontwikkelaars.

  Op de foto's is te zien hoe de nieuwe Vive controller als het ware aan je hand bevestigd. In tegenstelling tot Vive's huidige controller kun je je hand met dit nieuwe exemplaar dus helemaal openen, zonder dat de controller uit je hand valt.

  Benieuwd welke games tof zijn om met de HTC Vive te spelen, we hebben onlangs een top 5 gemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.