Nieuwe video van League Of Legends Hip-Hop groep bereikt record aantal views

  Gisteren was het weer tijd voor de jaarlijkse finale van de League of Legends World Championship. Voordat de finale van start ging, vond er eerst een optreden plaats van True Damage, League of Legends' eerste Hip-Hop Band.

  True Damage, de eerste Hip Hop Band van League Of Legends, heeft nu al bijna 5 miljoen views in 10 uur weten in te slepen met het nummer Giants. Dit is een record aantal voor League of Legends. De vorige band genaamd K/DA kon maar net de 3 miljoen views aantikken in 12 uur. K/DA is overigens ook een K-pop band, wat staat voor Korean pop voor de mensen die dat niet weet. De video van K/DA genaamd POP/STARS heeft nu na een jaar ongeveer 280 miljoen views. Het wordt verwacht dat True Damage dit record zal verbreken na de overweldigende positieve reacties.

  K/DA werd gerepresenteerd door karakters van League of Legends, Zo bestaat K/DA uit: Ahri, Akali, Evelynn en Kai'sa. En natuurlijk volgt True Damage dit format ook. True Damage bestaat uit: Ekko, Yasuo (DJ), Senna, Qiyanna (wie een Louis Vuitton Prestige skin ontvangt) en Akali.

  Samen met het Nummer Giants van True Damage komen er natuurlijk ook nieuwe skins uit voor de desbetreffende karakters. Hieronder valt ook Qiyanna die iets meer liefde zal krijgen dan de rest. Haar skin is namelijk designend door Louis Vuitton maar zal door die dezelfde reden ook veel moeilijker zijn om te ontvangen.

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.