Nieuwe Venom trailer toont het verhaal en Venom

  Een nieuwe Venom trailer is uitgebracht. De nieuwe trailer geeft de eerste echte blik op hoe de Spider-Man schurk eruit gaat zien. Ook komen we meer te weten over het verhaal.

  De nieuwe Venom trailer is vandaag door Sony uitgebracht op YouTube.

  De trailer laat verschillende elementen van de film zien, waaronder het verhaal. Van wat er uit de trailer op te maken is, zal de film zich niet alleen op de zwarte anti-held richten. Een groot onderdeel van de film zal ook de focus leggen op Eddie Brock als een reporter.

  Verder gaan we het moment zien waarop Eddie Brock voor het eerst in aanraking komt met de Venom symbiote. In deze film zal de connectie tussen Eddie en de symbiote een stuk groter zijn. In de trailer komt dit samen op 2.18 wanneer Eddie Brock en de symbiote samen 'We are Venom' zeggen.

  Tom Hardy vertolkt de rol van Eddie Brock/Venom. In interviews heeft Hardy al laten weten dat de film niet alleen het ontstaan van de anti-held zal vertonen. De relatie is volgens hem namelijk ook een belangrijk onderdeel en deze is vergelijkbaar met die van Jekyll en Hyde.

  Nieuwe Venom trailer is de tweede

  Dit is niet de eerste keer dat er een Venom trailer is uitgebracht. Een paar maanden geleden werd de eerste trailer namelijk uitgebacht. Deze gaf ons alleen hints van hoe Venom eruit zou gaan zien in de film. Dankzij deze nieuwe trailer hebben we nu eindelijk een volledig beeld van deze film-versie.

  Vanaf oktober zal de Venom film in de bioscopen te zien zijn. WIe er allemaal nog meer in de film te zien zijn is nog onbekend, maar het gerucht gaat dat Tom Holland zijn rol als Spider-Man gaat vertolken in de film. Voor het zover is, kun je Spider-Man eerst bewonderen in de nieuwe Avengers film. Om je voor te bereiden op Avengers Infinity War kun je het beste deze 5 Marvel films kijken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.