Nieuwe Uncharted The Nathan Drake Collection details onthuld

  Sony heeft meer informatie onthuld over de vernieuwde functies van Uncharted The Nathan Drake Collection. De belangrijkste Uncharted The Nathan Drake Collection details omvatten een fotomodus en drie nieuwe spelmodi.

  De drie nieuwe spelmodi, die Sony met de Uncharted The Nathan Drake Collection details uit de doeken deed, zijn Explorer Mode, Speed Run Mode en Brutal Difficulty Mode. Deze voegen nieuwe moeilijkheidsgraden en een wedstrijdelement toe.

  Explorer Mode is gericht op beginners en biedt eenvoudigere gevechten, terwijl Brutal Difficulty Mode nog moeilijker is dan Crushing Difficulty. In Speed Run Mode is te zien hoe lang spelers over een bepaald gedeelte van het spel doen, zodat ze onderling tijden kunnen vergelijken.

  Nieuwe Uncharted The Nathan Drake Collection details en verbeteringen

  Naast de Uncharted The Nathan Drake Collection details over de gameplay liet Sony ook meer weten over de aanpassingen die de collectie toevoegt aan de oude games. Zo zijn texturen, geluid en lichteffecten in de collectie verbeterd.

  De grafische verbeteringen zijn onder meer te zien in een video op YouTube.

  Uncharted The Nathan Drake Collection komt uit op 7 oktober voor PlayStation 4. Spelers die de game kopen, krijgen ook toegang tot de multiplayerbèta van Uncharted 4.

  Uncharted: The Nathan Drake Collection

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.