Nieuwe Uncharted filmdetails bekendgemaakt

  Er zijn nieuwe Uncharted filmdetails bekendgemaakt. De film heeft nog geen exacte releasedatum, maar enkele details over het verhaal zijn wel losgelaten.

  De populaire Uncharted games volgen Nathan Drake en zijn avonturen. Door de games heen, maar specifiek in Uncharted 3: Drake's Deception, komt een gedeelte voorbij over een jonge Nathan Drake. Het lijkt erop dat de film inspiratie heeft opgedaan uit dit stuk van de game, aangezien de film Tom Holland zal bevatten als een jonge Nathan Drake.

  Producent onthult Uncharted filmdetails

  De producent van de aankomende Uncharted film, Charles Rover, heeft vrijgegeven wat we van het verhaal kunnen verwachten:

  "We hebben een mooi verhaal in elkaar gezet dat gedeeltelijk is gebaseerd op de Uncharted game. De film zal zich niet afspelen op één van de tijdstippen uit de games, maar wanneer Nathan Drake en zijn mentor Sully nog veel jonger zijn. We tonen een verhaal dat teruggaat naar het begin en inspiratie haalt uit de games, maar niet direct uit de game is gehaald."

  Volgens producent Charles Rover zal de film inspiratie halen uit de Uncharted games, maar geen exacte dingen kopiëren hieruit. In andere woorden: het verhaal uit de film zal gedeeltelijk los staan van de games, maar wel elementen uit de games bevatten.

  De Uncharted film zal geregisseerd worden door Shawn Levy (Real Steal). Het script was afgemaakt, maar wordt momenteel herschreven door Rafe Judkins. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.