Nieuwe Uber app functies verschijnen deze week

  Uber heeft zojuist nieuwe Uber app functies bekendgemaakt. De nieuwe functies verbeteren de communicatie tussen chauffeurs en passagiers en worden deze week aan de app toegevoegd.

  Ten eerste wordt het mogelijk om te SMS'en met de chauffeur. Dit is bijvoorbeeld handig als je in een lawaaiige omgeving zoals een club bent, maar toch even snel een Uber wil bestellen. Net als met het bellen geldt dat zowel de telefoonnummers van de passagier en de chauffeur anoniem blijven. Voorheen was het alleen mogelijk een Uber te bestellen door te bellen.

  Nieuwe Uber app functies

  De tweede functie die aan de Uber app wordt toegevoegd is dat het nu mogelijk is om je locatie te wijzigen nadat je de Uber besteld hebt. Als je dit voorheen deed werd je rit geannuleerd en moest je weer een nieuwe bestellen, wat erg vervelend is voor zowel passagier als chauffeur. De mogelijkheid om je ophaallocatie te wijzigen zorgt ervoor dat de chauffeur geen ritje kwijtraakt en dat de klant niet nog langer hoeft te wachten. Met een klik op de knop 'Bewerken' is het nu dus mogelijk om de locatie waar je opgehaald wordt te wijzigen.

  Eerder postten wij al over de ontwikkeling van de Uber app in Amsterdam. Ook is het bedrijf bezig met het introduceren van zelfrijdende auto's.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.