Nieuwe Turtle Rock Studios game in de maak

  Er komt een nieuwe Turtle Rock Studios game aan. Turtle Rock Studios is de ontwikkelaar van co-op shooters zoals Left 4 Dead en Evolve. De game zal worden uitgegeven door Perfect World Entertainment.

  Er komt een nieuwe Turtle Rock Studios game aan. De ontwikkelaar heeft verder geen details vrijgegeven over de game behalve dat het "sterke, duistere fantasi-elementen heeft".

  "We ontwikkelen een nieuwe franchise in een totaal nieuw universum, deze brengt de stijl van gameplay die onze community van ons verwacht. We focussen op wat we het beste kunnen, het maken van hartkloppende online, co-op FPS actie" - Phil Robb, co-founder van Turtle Rock Studios.

  Steve Goldstein, President van Turtle Rock Studios noemt de game een "spiritual successor" op het werk dat zij hiervoor hebben gedaan.

  Eerste nieuwe Turtle Rock Studios game sinds Evolve

  Turtle Rock Studios liet eind oktober weten dat ze zouden stoppen met het verder ontwikkelen van hun meest recente game, Evolve. De studio heeft duidelijk gemaakt dat die beslissing gemaakt werd door uitgeverij 2K Games en niet door de studio.

  Evolve kwam uit in februari 2015 en is inmiddels een free-to-play game geworden die je kan downloaden via Steam.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.