Nieuwe Transformers The Last Knight trailer onthuld

  Er is een nieuwe Transformers The Last Knight trailer verschenen. The Last Knight is het vijfde deel in de Transformers franchise.

  Regisseur Michael Bay staat weer aan het roer voor Transformers The Last Knight. Fans van de Transformers films kunnen in The Last Knight nog meer actie en explosies zien dan in eerdere delen. Mark Wahlberg keert terug als Cade Yeager, en wordt bijgestaan door onder andere Sir Anthony Hopkins, die de rol van een Britse Lord zal vertolken.

  Nieuwe Transformers The Last Knight trailer

  In de trailer komen we erachter dat de wereld niet lang meer heeft. De Transformers zijn in oorlog met de mensheid. Slechts een van hen kan nog maar op aarde leven en geen van beide is bereid zijn plek op te geven. Wat uitbreekt is een oorlog die wel eens de aarde zou kunnen vernietigen.

  Om de wereld te beschermen zal de geschiedenis van de Transformers ontdekt moeten worden. De Transformers hebben blijkbaar veel geheimen voor de mensheid en alleen door de verborgen geschiedenis te achterhalen kan de toekomst veilig gesteld worden. De trailer van Transformers The Last Knight kun je boven dit artikel zelf bekijken.

  Eerder kregen wij de mogelijkheid om de eerste 20 minuten van de film alvast te kijken. Gebaseerd op die beelden hebben wij enkele verwachtingen op een rij gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.