Nieuwe Transformers The Last Knight trailer

  Paramount Pictures heeft een nieuwe Transformers The Last Knight trailer vrijgegeven. Uit de trailer is een klein stukje verhaal te halen en het zou geen Michael Bay film zijn als er geen explosies in de trailer zouden zitten.

  Er is een nieuwe Transformers The Last Knight trailer en de trailer geeft niet al te veel weg van het verhaal. Over de gehele trailer is de stem van acteur Anthony Hopkins (recent: Thor en Westworld), te horen. In de trailer is te horen dat dat de oorlog tussen mens en machine doorgaat.

  Vervolgens is een shot te zien van Optimus Prime, die levenloos door de ruimte zweeft. De hele trailer wordt begeleid door een heel rustig en je zou het misschien zelfs griezelig kunnen noemen. Tot de trailer overslaat tot pure actie en sensatie.

  Wanneer je de hele trailer kijk zien we twee bekende gezichten elkaar te lijf gaan, namelijk Bumblebee en Optimus Prime. Veel Transformer fans zullen meteen denken dat het zou kunnen gaan om Nemesis Prime, in plaats van Optimus. Dit heeft vooral te maken met de kleur ogen die Optimus/Nemesis heeft, namelijk paars.

  Twitteraars zijn verdeeld over de nieuwe Transformers The Last Knight trailer

  De Twitteraars zijn erg verdeeld over de nieuwe Transformers The Last Knight trailer, de een is uiterst possitief, de andere geeft alvast zijn review voor de film. Hier onder vind je een paar van deze tweets:

  Transformers The Last Knight zal op 23 juni 2017 is de bioscopen verschijnen. Tot die tijd zullen we het dus nog met deze trailer moeten doen en blijft het een grote vraag of het nou Optimus Prime of Nemesis Prime is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.