Nieuwe Transformers The Last Knight teaser onthuld

  Tijdens de Super Bowl is een nieuwe teaser onthuld voor de vijfde Transformers film. De nieuwe Transformers The Last Knight teaser geeft ons een kijkje op de actie en de vele explosies die ons te wachten staan.

  De Transformers The Last Knight teaser duurt ongeveer 30 seconden en is bovenaan dit artikel te bekijken. In deze teaser zien we natuurlijk beelden van actie en explosies, maar ook zien we personages als Bumblebee, Cade Yeager (Mark Wahlberg), de Engelse heer Sir Edmund Burton (Anthony Hopkins) en Oxford-professor Vivian Wembley (Laura Haddock) langskomen.

  Paramount Pictures heeft bovendien een verlengde versie van de teaser getweet, die bijna een minuut lang is. Deze verlengde teaser is hieronder te bekijken:

  Transformers The Last Knight teaser showt groots gevecht

  De vijfde film in de reeks is een direct vervolg op het in 2014 verschenen Transformers Age of Extinction en de nieuwe film volgt de lopende oorlog met de mensen en de Transformers.

  De trailer eindigt met een keihard gevecht tussen twee Transformers. Transformers The Last Knight zal voor regisseur Michael Bay het laatste deel in de Transformers-reeks zijn. De film draait vanaf 22 juni in de Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.