Nieuwe trailer van Shadow of the Colossus remake

  Sony heeft tijdens zijn persconferentie op de Tokyo Game Show nieuwe beelden vrijgegeven van de Shadow of the Colossus remake. Ondersteund door een dramatische soundtrack zijn de gigantische monsters vol in beeld te zien.

  Shadow of the Colossus is oorspronkelijk een PS2-klassieker van Sony. Nu heeft de uitgever Bluepoint Games aan het werk gezet voor een remake voor de PlayStation 4. Deze ontwikkelaar heeft ook de PS3-remasters van Shadow of the Colossus en de andere klassieker ICO verzorgd.

  Shadow of the Colossus remake, geen remaster

  Shuhei Yoshida, baas van Sony Interactive Entertainment, benadrukte tijdens de persconferentie dat het om een remake gaat en geen remaster. Bluepoint bouwt de game namelijk helemaal opnieuw op en gebruikt daarbij geen oude onderdelen.

  De remake komt in 2018 uit. Een exacte releasedatum moet nog volgen. Tijdens de E3 dit jaar kondigde Sony de game aan. Daarmee oogste ze veel lof, want Shadow of the Colossus is een echte klassieker en het biedt nieuwkomers de kans om kennis te maken met hoofdpersonage Wander en zijn avontuur.

  Shadow of the Colossus

  Verkijgbaar vanaf 7 february 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.