Nieuwe trailer Ratchet & Clank film gelanceerd

  Gramercy pictures, Rainmaker en Blockade entertainment hebben de nieuwste trailer voor de Ratchet & clank film gelanceerd. De film over de lombax en de robot verschijnt in april 2016. Wanneer je de trailer ziet belooft de film een feest voor de fans te worden!

  De Ratchet & Clank serie is één van de populairste Playstation exclusives. In 12 verschillende spellen hebben de fans al uitgebreid kennis kunnen maken met de galactische wereld waarin de hoofdrolspelers zich bevinden. Vanaf 2016 komt er ook nog en film bij!

  Nieuwe trailer belooft wat!

  In de trailer komen een hoop oude bekende uit het spel langs. Dr. Nefarious, Kapitein Qwark en natuurlijk de hoofdpersonen komen allemaal in beeld. Het verhaal van de film gaat over de oorsprong van het duo. In een aantal korte shots zie je hoe Lombax Ratchet kennismaakt met zijn robotmaatje Clank.

  Een belangrijk element van de games is de humor die als een rode draad door de spellen loopt. De trailer laat gelukkig zien dat de film de typische Ratchet & Clank humor heeft kunnen vangen. Met de nodige sarcastische humor en flauwe grappen lijkt de filmtrailer een waardige filmversie van de spellen aan te kondigen

  In de film probeert het heldhaftige duo de vijandige Derk te stoppen. Het verhaal van het spel wordt nog niet uitgelegd maar het lijkt erop dat hij planeten wil vernietigen. De galactische rangers hebben nieuwe agenten nodig en lombax Ratchet voelt zich geroepen om te helpen.

  Ook Dr. Nefarious komt kort in beeld. Wat zijn rol in de film wordt is aan de trailer nog niet te zien maar voor fans van de serie is het fijn te weten dat de favoriete klungelige schurk er ook in zit.

  De film komt uit in april 2016. Het is dus nog even wachten op de nieuwste gamefilm. Gelukkig lijkt het erop dat Ratchet & Clank de film zich gemakkelijk kan meten aan de 10 beste verwachte gamefilms.

  Ratchet & Clank

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.