Nieuwe Top Gun 2 acteurs bekend, met Jon Hamm en Ed Harris

  Het is inmiddels al meer dan dertig jaar geleden dat de eerste Top Gun film uitkwam, maar op 12 juli 2019 gaat er een opvolger komen. Er waren al een paar Top Gun 2 acteurs bekend gemaakt, maar nu zijn er drie nieuwe namen vastgelegd.

  Paramount Pictures

  Het duurt nog wel even voordat Top Gun 2 in de bioscopen te bewonderen is en tot dusver was er nog heel weinig bekend over de nieuwe Top Gun film. Maar inmiddels zijn er al wat zaken over de film bekend, zoals een aantal acteurs, de voorlopige releasedatum en een tipje van de sluier wat betreft de verhaallijn.

  Paramount Pictures heeft de acteurs Jon Hamm, Ed Harris en Lewis Pullman toegevoegd aan de cast voor de nieuwe Top Gun 2 film. Er zijn nog geen details bekend over de rollen van de pas toegevoegde acteurs. Hamm is vooral bekend van zijn rol in Mad Men en Pullman speelde in The Stranger: Prey at Night. Ed Harris is een veteraan in de filmwereld en speelt al vanaf 1978 in verschillende films, zoals Geostorm en The Truman Show.

  De andere Top Gun 2 acteurs

  Tot nu toe zijn er negen andere Top Gun 2 acteurs bekend, waarvan er twee al bekend zijn uit de eerste film. Dat zijn Tom Cruise, hij speelt Pete “Maverick” Mitchel, en Val Kilmer, wie Tom “Iceman” Kazansky speelt. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe acteurs aan de cast toegevoegd. Dit zijn Miles Teller, Jennifer Connelly, Charles Parnell, Jay Ellis, Bashir Salahuddin, Danny Ramirez en Monica Barbaro.

  De rollen voor de acteurs zijn in grote lijnen ook al bekend. Teller zal de beschermeling van Cruise spelen en Connelly heeft de vrouwelijke hoofdrol. Parnell zal een admiraal spelen en Salahuddin speelt een technicus. Ellis, Ramirez en Barbaro spelen allemaal piloten onder toezicht van Cruise.

  De film zal gaan over de nieuwe technologieën waar wij in het hedendaagse leven ook gebruik van maken, zoals drone technologie. Er dringt een nieuw tijdperk aan en dat kan wel eens het einde betekenen voor de gevechtspiloten.

  Releasedatum

  Wanneer er niets fout gaat in het productieproces zal Top Gun 2 op 12 juli 2019 uitkomen. Het duurt dus nog wel over voordat we Maverick en Iceman weer op het witte doek kunnen bewonderen. De officiële productie is op 30 mei 2018 begonnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.