Nieuwe Titanfall 2 teaser trailer getoond

  Komend weekend zal Electronic Arts eindelijk Titanfall 2 uit de doeken doen. Vanavond verscheen er alvast een korte Titanfall 2 teaser trailer om je warm te maken.

  Tijdens de EA persconferentie op zondag 12 juni om 22:00 Nederlandse tijd zal EA de komende shooter Titanfall 2 onthullen. Eerder kregen we al een extreem korte teaser te zien. Nu is er nog eentje, die iets meer van de game onthuld.

  12 seconden aan Titanfall 2 teaser trailer

  De nieuwe Titanfall 2 teaser trailer toont drie verschillende shots. De eerste is er een van een omgeving uit de game, de tweede lijkt een soort container te zijn die uit de lucht valt en de derde laat een enorme titan zien, zoals we die kennen uit de game. De teaser werd op Twitter geplaatst en is hieronder te zien:

  Titanfall 2 release

  Titanfall 2 zal later dit jaar al uitkomen. De release ligt waarschijnlijk tussen 30 september en 11 november. Tijdens EA Play, het nieuwe evenement van Electronic Arts tijdens de E3 in Los Angeles, krijgen we een exacte datum mee.

  Als je al heel veel vertrouwen hebt in de game, dan is deze nu zelfs al te pre-orderen.

  XGN.nl is ook bij EA Play en de E3. Je kunt ook de persconferentie live volgen op de website en later al het nieuws en hands-ons lezen van de nieuwste games. Houd daarvoor onze speciale E3 pagina in de gaten.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.