Nieuwe The Surge 2 details bekendgemaakt tijdens Inside Xbox

  The Surge 2 is onderweg naar Xbox One en pc. Microsoft heeft nu nieuwe The Surge 2 details bekendgemaakt tijdens haar Inside Xbox persconferentie in Keulen.

  Voorafgaand aan gamescom 2019 heeft Microsoft een Inside Xbox persconferentie gehouden in Keulen. Hier kwam The Surge 2 voorbij met wat toffe nieuwe details. Zo zagen we in de The Surge 2 gameplay presentatie dat ieder stukje harnas dat je kunt dragen punten kost. Je hebt een limiet aan het aantal punten en kunt dus niet zomaar alles dragen dat je vindt als je een te laag level bent.

  The Surge 2 wordt een stuk groter dan deel één

  Los van de nieuwe uitrusting werd duidelijk dat Jericho een stuk groter is geworden dan de wereld uit het eerste deel van de franchise. Jij komt in Jericho terecht als overlevende van vlucht 221 en moet zien te overleven door vijanden af te maken of te ontwijken. De vijanden die veelal mechanisch zijn, zijn namelijk niet zomaar verslagen en kunnen jou zonder al te veel moeite ook uitschakelen. The Surge 2 is, net als zijn voorganger, behoorlijk uitdagend.

  The Surge 2 komt op 24 september uit.

  The Surge 2

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.