Nieuwe The Lion King trailer laat stemmen horen en personages zien

  Het is al ongeveer anderhalve maand geleden sinds de vorige trailer van The Lion King is uitgekomen, maar vandaag is er een nieuwe geplaatst. In de trailer zien we personages waar iedereen nieuwsgierig naar is geweest en horen we de stemmen van onder andere Mufasa en Scar.

  De live-action versie van The Lion King is aangekondigd in 2016 en vele nostalgische Disney-fans zijn dus al jaren aan het wachten tot ze een van hun favoriete films opnieuw tot leven kunnen zien komen. Dit jaar is het zover en Disney geeft ons steeds meer blikken op de aankomende film. Fans reageren zeer enthousiast op de nieuwe trailer.

  Wat valt er te zien in de nieuwe The Lion King trailer?

  In de nieuwe trailer van The Lion King zien we veel van de iconische scènes uit de originele film tot leven komen in een realistische sfeer. Zo zien we bijvoorbeeld het olifantenkerkhof, de jungle van Timon en Pumbaa en een zeer verdrietige scènes waar iedereen zich nog mentaal op moet voorbereiden.

  Voor het eerst zien we beelden van Scar, de hyena’s, Nala en Timon en Pumbaa. Scar ziet er zeer intimiderend uit en op het olifantenkerkhof waar hij en de hyena’s zich bevinden heerst een onheilspellende sfeer. De welbekende scène met de op hol geslagen gnoe’s zal dan ook realistischer zijn dan ooit tevoren.

  The Lion King trailer Scar

  Wanneer komt de live-action remake van The Lion King uit?

  In het Twitterbericht van Disney wordt gelijk duidelijk gemaakt hoe lang we nog moeten wachten tot de remake van The Lion King, namelijk nog honderd dagen. Vandaar waarschijnlijk het besluit van Disney om vandaag een aantal nieuwe beelden in de wereld te brengen.

  The Lion King zal vanaf 17 juli in de Nederlandse bioscopen draaien en de film zal waarschijnlijk zowel een volwassen publiek en een jong publiek aantrekken. De film wordt geregisseerd door Jon Favreau, die ook bekendstaat om het regisseren van The Jungle Book. Hoe Favreau deze film heeft aangepakt kun je lezen in onze The Jungle Book (Blu-ray) review.

  Benieuwd naar wat we nog meer kunnen verwachten van Disney remakes? Wij hebben een lijst gemaakt met de Disney live-action remakes waar we al tijden naar uitkijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.