Nieuwe The Last of Us Part 2 details komen later deze maand

  Het ziet er naar uit dat er later deze maand nog nieuwe The Last of Us Part 2 details bekend worden gemaakt. Dit laat The Game Awards-presentator Geoff Keighley weten op Twitter, nadat hij een uitnodiging voor een media-evenement van de game plaatste. Het evenement zal op 24 september plaatsvinden in Los Angeles.

  Het is nog onduidelijk wat er precies bekendgemaakt zal gaan worden tijdens het media-evenement voor de game. Alle schijn duidt op nieuwe The Last of Us Part 2 details. Zo gingen er de laatste weken al geruchten over Gamestop-werknemers die speciale presentaties over de game hebben gezien en zou het kunnen dat deze beelden nu te zien zijn bij het media-evenement op 24 september.

  Opvallend is ook dat de datum, 24 september, twee dagen is voor Outbreak Day. Dit is een bekende dag binnen de mythologie van The Last of Us, want op 26 september 2013 vond in het originele spel Outbreak Day plaats. Dit was de dag waarop de Cordyceps Brain Infection uitbrak en de wereld zoals Joel die kende tot een einde kwam.

  Hierboven kun je de Tweet van Geoff Keighley nog even goed bekijken.

  Brengen de nieuwe The Last of Us Part 2 details een releasedatum?

  Natuurlijk is de grote vraag of het media-evenement van The Last of Us Part 2 informatie gaat brengen over de releasedatum van de game. Eerder gingen er geruchten dat de releasedatum in februari 2020 zou vallen. Officieel is er alleen nog niets bekendgemaakt. Sterker nog, sinds de E3 2018 is er geen nieuwe informatie over The Last of Us Part 2 naar buiten gebracht.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 29 may 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.