Nieuwe The Last Guardian trailer onthuld

  Er is een nieuwe The Last Guardian trailer onthuld. De release van The Last Guardian komt steeds dichterbij en daarom worden we al een beetje warm gemaakt met een CG Cinematic trailer van de game.

  In de nieuwe The Last Guardian trailer zien we de jonge hoofdrolspeler onder de naam "The boy" waarvan de echte naam tot nu toe nog onbekend blijft. De jongen wordt op de hielen gezeten door een flink aantal grote krijgers of soldaten die hem te pakken willen krijgen. Hij doet zijn best om te ontkomen maar eenmaal op het midden van de brug stort deze in elkaar en kan hij geen kant op.

  Op het laatste moment verschijnt er een groot beest onder de naam "Trico" die de jongen van zijn ondergang redt. Veel boosheid straalt het beest Trico nog niet uit richting de vijanden. Verder laat de nieuwe The Last Guardian trailer geen gameplay zien en hij duurt één minuut. We moeten nog even afwachten.

  Officiele The Last Guardian trailer op E3 2015

  The Last Guardian heeft vele jaren op zich laten wachten, in de eerste instantie werd de game aangekondigd voor de Playstation 3. Maar na de aankondiging op de E3 2015 is de releasedatum nog een keer uitgesteld.

  The Last Guardian release datum valt op 7 december 2016 en de game zal exclusief uitkomen op Playstation 4.

  The Last Guardian

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.