Nieuwe The Division 2 details bekendgemaakt over endgame content

  Er zijn nieuwe The Division 2 details bekendgemaakt die betrekking hebben op de endgame content van het spel. The Division 2 is dan wel voornamelijk bedoeld voor multiplayer, maar ook als je liever solo speelt is dit een game voor jou. Ubisoft wil dat flink benadrukken en heeft laten weten hoe dit in de endgame verschijnt.

  Er zijn nieuwe The Division 2 details bekendgemaakt in een interview met de Australische website AusGamers door Mathias Karlson, de regisseur van The Division 2. Karslon sprak over hoe de game toegankelijk is voor zowel spelers die in hun uppie willen spelen als voor spelers die graag co-op multiplayer spelen. Het is namelijk mogelijk om de campaign van de game volledig in je eentje te spelen en dat geldt ook voor de endgame content van The Division 2. In het interview laat Karlson het volgende weten:

  "Je kunt het hele verhaal en endgame spelen in je eentje. Je kunt datzelfde ook doen in co-op met twee, drie of vier spelers. Of zelfs met acht speler co-op, waarbij twee groepen in de raid zitten als je voor die uitdaging die we toevoegen kiest."

  De regisseur laat weten dat keuzes geven erg belangrijk is voor het team en dat de focus daar dan ook op ligt. Er is geen sprake van een juiste of foute manier om het spel te spelen. Wel laat de regisseur weten dat hij zelf meer van co-op houdt, maar een groot deel van het team ziet dit juist anders. Die zijn namelijk meer van het solo spelen met hier en daar wat co-op.

  The Division 2 details zijn niet verrassend

  The Division 2 details komen niet als een grote schok aangezien het eerste deel ook een gedeelde focus had. Ook hier was het mogelijk om het spel zowel in je eentje of met een groep vrienden te spelen. In onze The Division review kun je lezen wat we destijds van het eerste deel vonden.

  Het origineel heeft inmiddels flink wat veranderingen ondergaan om spelers bijvoorbeeld voor te bereiden op The Division 2. Het nieuwe deel komt namelijk op 15 maart 2018 uit en daarom zijn er speciale extra's aan het eerste deel toegevoegd. Hierdoor heb je een stukje progressie van het eerste deel die je kunt overdragen naar deel 2.

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.