Nieuwe The Dark Tower trailer uitgebracht

  De eerste The Dark Tower trailer is uitgebracht. The Dark Tower is een film van de gelijknamige boekenserie van auteur Stephen King. De film komt op 24 augustus uit in Nederland.

  De film moet fans van de boeken van King een duidelijk beeld geven over hoe Roland Deschain, Jake en de Toren er in het hoofd van King uit hebben gezien. In de trailer kun je de eerste sfeermomenten meekrijgen.

  Het verhaal draait om de Gunslinger, die door een Western-landschap dwaalt op jacht naar The Man in Black. Daarbij zoekt hij ook naar de Donkere Toren, want wanneer deze vernietigd wordt door de Man in Black, zal zowel de aarde als de wereld van de Gunslinger vergaan.

  Karakters in The Dark Tower trailer

  De cast van de film mag een heuse sterrencast genoemd worden. Zo neemt Matthew McConaughey de rol van The Man in Black op zich. Idris Elba kruipt in de rol van de hoofdpersoon Roland Deschain, oftewel The Gunslinger. Katheryn Winnick zal de rol van Laurie Chambers op zich nemen.

  De carrière van Elba gaat de laatste jaren als een denderende trein. Een lange tijd kenden mensen hem alleen van de serie Luther, maar vanaf vorig jaar is hij ook definitief doorgebroken in de filmindustrie. Zo is hij stemacteur in Zootropolis, The Jungle Book en Finding Dory. In Star Trek Beyond speelt hij de rol van Krall.

  The Dark Tower zal vanaf 24 augustus draaien in de Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.