Nieuwe Terminator film mogelijk in de maak

  We kunnen wellicht een nieuwe Terminator film verwachten. Dat meldt de website Deadline. Deze film zou gemaakt worden door James Cameron samen met regisseur Tim Miller.

  Volgens Deadline krijgt James Cameron in 2019 de rechten terug van de Terminator-franchise. De regisseur, die de originele Terminator uit 1984 regisseerde, zou met Tim Miller in gesprek zijn om een nieuwe film van Terminator te maken. Tim Miller is bekend van zijn werk als regisseur van de Deadpool film.

  James Cameron beheerde de rechten van de originele film van de Terminator, maar verkocht deze toendertijd. Nu lijkt het er dus op dat hij in 2019 de rechten weer terug krijgt en hier meteen gebruik van gaat maken. Op welke manier dit gaat gebeuren is niet bekend, maar volgens de geruchten zou dit zomaar een reboot van de originele film kunnen zijn.

  Nieuwe Terminator film mogelijk gemaakt door James Cameron

  James Cameron zou voor de nieuwe Terminator film niet in de rol van regisseur stappen. Cameron deed dit overigens wel bij de eerste twee Terminator films: The Terminator (1984) en Terminator 2: Judgment Day (1991). Na deze twee films ging de rol naar iemand anders en uiteindelijk werden er nog drie Terminator films gemaakt. Dit waren Terminator 3: Rise of the Machines (2003), Terminator Salvation (2009) en Terminator Genisys (2015).

  Tim Miller zou dus de gekozen man kunnen zijn om de regisseur van de nieuwe Terminator film te worden. Volgens meerdere bronnen zou de nieuwe Terminator film de laatste film uit de franchise moeten zijn. Of Arnold Schwarzenegger, hoofdrolspeler van de serie, terugkeert voor wederom een nieuwe Terminator film is niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.