Nieuwe Terminator film krijgt releasedatum

  Arnold Schwarzenegger liet eerder dit jaar tijdens het filmfestival in Cannes doorschemeren dat er hard werd gewerkt aan een nieuwe Terminator film. Vandaag is duidelijk geworden dat de nieuwe Terminator film 26 juli 2019 op het witte doek te zien zal zijn.

  Sinds de vertoning van de allereerste Terminator film 33 jaar geleden, is er veel veranderd. Arny is nog een tijdje gouverneur geweest, maar verscheen de afgelopen jaren weer wat vaker in films. Niet gek dan ook dat de iconische beer voor deze film nog een keer terugkomt op zijn belofte van I’ll be back.

  Nieuwe Terminator film speelt zich af na Judgement Day

  Ook de vrouwelijke actieheld van de originele films, Linda Hamilton, zal in de nog ongenaamde Terminator film te zien zijn. Dit sluit aan bij de hoop van de regisseur Tim Miller (die ook Deadpool regisseerde) en adviseur James Cameron.

  Laatstgenoemde regisseerde namelijk het origineel en Miller wil de serie weer terugnemen naar de wortels van de films. Om die reden zal het verhaal van de film direct plaatsvinden na Terminator 2: Judgement Day.

  De aankomende Termiantor film zal de eerste van een trilogie zijn. Of Schwarzenegger en Hamilton ook daarvoor terugkeren, is nog niet duidelijk. Maar als Arny in juli 2019 weer I'll be back zegt, dan weten we genoeg!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.