Nieuwe Terminator film details bekendgemaakt door James Cameron

  Producer James Cameron heeft details losgelaten over de nieuwe Terminator film. De film zal waarschijnlijk Terminator: Dark Fate heten. Dit vertelde Cameron in een interview met Yahoo! en hij vertelde ook dat er een verharde Sarah Connor in de film voor zal komen. Terminator: Dark Fate zal een directe sequel zijn op Terminator 2: Judgement Day.

  TriStar Pictures

  De aankomende Terminator film zal geregisseerd worden door Tim Miller, ook wel bekend van Deadpool. Aangezien de film een directe sequel is op Terminator 2: Judgement Day zal de nieuwe film alle andere sequels negeren. Terminator: Dark Fate is de naam die Cameron op dit moment gebruikt, maar het is nog onduidelijk of de regisseur deze naam zal aanhouden.

  Cameron heeft meerdere eisen gesteld om mee te werken aan de aankomende Terminator film. Zo vertelt de producer gelijk dat hij niet aan de film zal meewerken als Arnold Schwarzenegger er niet in voorkomt. Dat is niet het enige bekende gezicht dat terug zal keren, want Linda Hamilton zal de rol van een nieuwe versie van Sarah Connor aannemen. De film zal ook in hetzelfde soort thema als Alita: Battle Angel staan, aangezien Connor mee heeft geschreven aan het script van deze nieuwe film.

  Tijdlijn nog onbekend

  Cameron weet dat hij het grootste gedeelte van de film over moet laten aan regisseur Tim Miller. Vandaar dat Cameron aan het begin een aantal eisen heeft gesteld voordat hij zou beginnen aan het project. Daarnaast heeft de producer veel vertrouwen in Miller en verteld dat het een regisseur is die vol zit met ideeën.

  Wat de precieze tijdlijn van Terminator: Dark Fate zal zijn heeft Cameron niet verteld. De mogelijkheid bestaat dat de film zich jaren later zal afspelen aangezien Terminator 2: Judgement Day uitkwam in 1991 en de acteurs er onderhand anders uitzien als 28 jaar geleden. In dat geval zal de film hetzelfde worden aangepakt als Halloween (2018), die zich veertig jaar na de gebeurtenissen in het eerste deel afspeelde.

  Nieuwe Terminator film komt al snel uit

  De eerste keer dat deze film werd aangekondigd was in 2017, toen Arnold Schwarzenegger de geruchten over een nieuwe film bevestigde. In hetzelfde jaar werd het releasejaar van de film al bekendgemaakt en dit is sneller dan je denkt, namelijk dit jaar. Hoewel de releasedatum oorspronkelijk juli 2019 was, is deze verzet naar 1 november 2019.

  Dit zijn de eerste film details die bekend zijn gemaakt over Terminator: Dark Fate. Eerder werden er alleen dingen verteld over de releasedatum en werd het al duidelijk dat Arnold Schwarzenegger de hoofdrol zal spelen. Hoewel de kans dat de film zich jaren later zal afspelen bestaat, zien de foto’s op imdb er redelijk ouderwets uit, dus dit is nog een twijfelgeval.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.