Nieuwe Terminator film bevestigd door Schwarzenegger

  De enige echte Arnold Schwarzenegger heeft bevestigd dat er een nieuwe Terminator film aankomt. Dit liet hij weten op het filmfestival in Cannes dat op dit moment aan de gang is.

  Arnold Schwarzenegger heeft in Cannes bevestigd dat hij terugkomt naar de Terminator franchise. In een gesprek met regisseur James Cameron over de film zei Arnold dat ze beide goede ideeën hebben over hoe verder te gaan met de Terminator serie. De film zal geregisseerd worden door James Cameron en Arnold Schwarzenegger zal natuurlijk weer een rol spelen in deze nieuwe film. Hij komt dus inderdaad weer terug, zoals hij in alle vorige delen van de serie beloofde met zijn beroemde catchphrase.

  Nieuwe Terminator film met Arnold in de hoofdrol

  Verder liet de Governator zich uit over de video streamingdienst Netflix. Hij noemde het een geweldig bedrijf dat fantastisch werk levert en zich inzet voor de filmindustrie. Hij ziet Netflix als een nieuwe kans voor acteurs om zich te laten zien en wilt dan ook graag met Netflix werken in de toekomst. Wellicht kunnen we Schwarzenegger dus bewonderen in een nieuwe Netlifx Originals film of serie.

  De laatste Terminator film, Terminator Genisys, kwam in 2015 uit en werd niet bijzonder goed ontvangen door critici. De film deed het wel goed qua cijfers, want de film leverde ongeveer 440 miljoen dollar op. In onze Terminator Genisys review kreeg de film een 7.0.

  Aan het begin van dit jaar berichtten wij al over een nieuwe Terminator film die mogelijk in de maak zou zijn. Met de recente uitspraken van Arnold Schwarzenegger lijken deze vermoedens dus bevestigd te worden. Er is verder nog niets bekend over de cast, release en andere details over de film.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.