Nieuwe tennisgame Tennis World Tour aangekondigd

  Bigben en Breakpoint hebben vandaag de nieuwe tennisgame Tennis World Tour release aangekondigd. De game komt in 2018 uit voor consoles en PC.

  De game wordt ontwikkeld door Breakpoint en uitgegeven door Bigben. Om een zo'n goed mogelijke game te maken heeft de Breakpoint studio een team samengesteld met mensen die eerder aan de games uit de Top Spin franchise gewerkt hebben. Deze makers wilden al lang een vervolg maken op de laatste Top Spin game, Top Spin 4, die in 2011 uitkwam voor de PS3, Wii en Xbox 360. Tennis World Tour kan volgens de mensen bij Breakpoint gezien worden als een spiritueel vervolg op Top Spin 4.

  Nieuwe tennisgame Tennis World Tour komt in 2018 uit

  Door de technologische vooruitgang van de laatste jaren is het nu mogelijk om een nog realistischere tennisgame te maken. Bigben liet weten verheugd te zijn weer een game voor de tennisfans te kunnen uitgeven. Volgens de uitgever zorgden de kwaliteit, content en gameplay van de game ervoor dat Tennis World Tour een goede sportsimulatie is. Er zitten meer dan 30 sterren uit de tenniswereld in de game, denk bijvoorbeeld aan Roger Federer en Angelique Kerber.

  Op de Gamescom 2017 zullen Bigben en Breakpoint meer informatie naar buiten brengen over Tennis World Tour. Tennis World Tour wordt dus een soort vervolg op Top Spin 4. In onze Top Spin 4 review kreeg de game een 7.5.

  Tennis World Tour

  Verkijgbaar vanaf 25 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.