Nieuwe teaser hint naar Hearthstone uitbreiding

  Hearthstone krijgt binnenkort weer een nieuwe uitbreiding en vele fans wachten zoet Blizzcon af op een aankondiging. Maar voor nu kunnen fans genieten van een onheilspellende teaser trailer bomvol hints en speculatie.

  Blizzcon komt er dit weekend aan. Er zijn al veel verwachtingen en leaks over de games die Blizzard zal presenteren. Van Diablo 4 tot Overwatch 2. Maar er zijn 2 games waar nog niks over bekend is. Starcraft en Hearthstone, tot gisteren dan. Een nieuwe trailer teaset de nieuwe uitbreiding van Hearthstone. In de vrij duistere trailer wordt de bekende Wyrmrest Temple in een glazen bol getoond. Wyrmrest Temple staat bekend om de draken en "Dragon Soul" die daar is gemaakt. Dit lijkt erop te duiden dat de nieuwe Hearthstone Expansion een focus zal krijgen op draken. Het gaat met name om de vier "Dragon Aspects" die al in de game zijn verwerkt. Dit betekent nieuwe versies van bekende kaarten zoals: Alexstrasza, Ysera, Kalecgos (en Malygos), Nozdormu en de bekende Neltharion (ook wel bekend als Deathwing).

  Verder wordt ook Madame Lazule getoond in de trailer. Ze geeft ons de optie tussen twee kaarten te kiezen. De kaarten veranderen constant van kleur. Van een donkere duistere paars naar een oranje rode gloed. De duistere kaart is een mogelijke referentie naar de Void of Old-Gods. rood/oranje kaart is een mogelijke referentie naar de draken in Wyrmrest Temple. Dit lijkt er op te duiden dat de void / Old gods mogelijk de Dragon Aspect aan het controleren zijn. Net zoals ze deden met Neltharion voordat hij Deathwing werd en Ysera voordat ze corrupt werd.

  Er is ook een andere theorie. De kaarten kunnen ook hinten naar de League of E.V.I.L en League of Explorers. Beide kwamen voor in de vorige twee uitbreidingen en het kan zijn dat Blizzard een einde wil maken aan de constante strijd. De meeste mensen gaan er automatisch vanuit dat de "Good guys" het gaan winnen. Maar Madame Lazule zegt:"Two different ends, both seem true. Our fate is uncertain: when falls the final curtain, a victor shall be chosen by you!".

  Natuurlijk is dit niet allemaal feit maar eerder fabel. We weten niet waar de uitbreiding over zal gaan of wat het ons brengt. Maar het lijkt wel te hinten naar een van deze twee speculaties. We zullen er pas achterkomen op Blizzcon zelf wanneer de nieuwe uitbreiding officieel wordt aangekondigd. Blizzcon gaat 1 november van start en eindigt op 3 november.

  Hearthstone: Heroes of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 12 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.