Nieuwe Super Smash Bros Ultimate characters zijn bekend

  In de Nintendo Direct van vandaag zijn nieuwe Super Smash Bros Ultimate characters aangekondigd. De personages zijn Simon Belmont uit Castlevania en King K. Rool uit de originele Donkey Kong Country games.

  Het personage Simon Belmont zal gebruik maken van verschillende wapens met speciale aanvallen die bekend zijn uit de Castlevania-serie. Hieronder vallen de Bijl, het Kruis, het Wijwater en zijn ultieme smash: Grootkruis. Bij Belmont hoort het level Dracula’s Kasteel. Het personage Alucard is zijn hulptrofee en Richter doet mee als echovechter.

  King K. Rool uit de Donkey Kong Country games op de SNES maakt een terugkeer in Super Smash Bros Ultimate. Met zijn Donderbus vuurt hij kanonkogels af en werpt zijn kroon om deze te gebruiken als boemerang.

  Naast de nieuwe personages werden er nog meer details uitgebracht over de game. Hieronder valt informatie over de echovechters, nieuwe levels, nieuwe gevecht standen en muziek.

  Super Smash Bros Ultimate characters en andere details

  Er zijn meer dan 100 levels om het tegen elkaar in op te nemen in Super Smash Bros Ultimate. Dit zijn vaak terugkerende favorieten die een nieuw jasje hebben aangetrokken, maar er zitten ook hele nieuwe levels in. Hieronder vallen dus Dracula’s Kasteel en het Stadhuis van New Donk City uit Super Mario Odyssey. Elk level heeft tevens een Slagveld- en Omega-versie, dus er zijn eigenlijk meer dan 300 levels om uit te kiezen.

  Tijdens het spelen van deze levels hoort natuurlijk epische muziek. Ook hier heeft Nintendo voor gezorgd. Spelers kunnen tijdens het vechten kiezen wat voor muziek zij willen horen. Mocht je een level spelen uit de The Legend of Zelda-serie, dan is elk nummer van die game te selecteren. Er zijn in totaal ongeveer 900 composities die meer dan 28 uur videogamemuziek bieden.

  Verder zijn er een aantal nieuwe hulptrofeeën die worden toegevoegd aan de game. Dit zijn Zero uit Mega Man X, Knuckles uit Sonig The Hedgehog, Krystal uit Star Fox Adventures, Rathalos uit de Monster Hunter-serie, Shovel Knight uit Shovel Knight en de boosaardige maan uit The Legend of Zelda: Major’s Mask.

  Mocht je alle details tot in de puntjes willen weten, kijk dan de Nintendo Direct van vandaag terug in de video bovenaan de pagina.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.