Nieuwe Super Smash Bros. trailer bevat Cloud Strife

  Nintendo heeft tijdens haar Nintendo Direct uitzending van gisterenavond een heleboel nieuwe onthullingen gedaan. Een daarvan is een nieuwe Super Smash Bros. trailer. Vanaf het begin van de trailer kunnen we al zien dat er een nieuw karakter is onthuld: Cloud Strife uit Final Fantasy 7.

  Het nieuws van het nieuwe karakter kwam aan de einde van de uitzending, toen de nieuwe trailer van de Super Smash Bros. game werd onthuld. Het karakter is beschikbaar voor de Wii U versie van de game en ook de 3DS versie. Er komt ook de optie om Mii Fighters een Chocobo kostuum aan te trekken.

  Super Smash Bros. trailer onthuld nieuw Cloud Strife karakter

  Eerder dit jaar werd er een poll opgesteld door Nintendo waar fans konden kiezen welk karakter ze in de game zouden willen zien. Cloud is het eerste karakter dat is onthuld voor Super Smash Bros. sinds de onthulling van Ryu uit Street Fighter in april eerder dit jaar.

  Er is voor het nieuwe karakter nog geen releasedatum gegeven, maar wel gaf Nintendo aan dat er een nieuwe uitzending volgt in december waar meer informatie en details volgen. Super Smash Bros. is speelbaar op de Wii U en de Nintendo 3DS en werd gelanceerd in 2014.

  Super Smash Bros. Wii U

  Verkijgbaar vanaf 28 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.