Nieuwe Super Smash Bros. amiibo krijgen releasedatum

  Tijdens de laatste videopresentatie van Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS konden fans al een glimp opvangen van enkele nieuwe Super Smash Bros. amiibo figuren. Nu is dan de release voor onder andere de nieuwe Ryu amiibo bekendgemaakt.

  Er zijn inmiddels al meer dan vijftig verschillende amiibo compatibel met de Super Smash Bros. Game. Deze figuren zijn gebaseerd op personages die in verschillende DLC pakketten gekochten kunnen worden. Je kunt een amiibo gebruiken om nieuwe personages in de game te ontgrendelen. Zojuist is dan de release bekendgemaakt voor nieuwe amiibo figuren zoals Ryu, Famicom, R.O.B., Bayonetta, Cloud en Cornin.

  Nintendo kondigt nieuwe Super Smash Bros. amiibo aan

  De releasedatum van Famicom, Roy, R.O.B. en Ryu staat op 18 maart 2016. Dit liet Nintendo weten op het officiële Twitter kanaal. De releasedatum voor de overige amiibo zoals Cloud en Cornin is echter nog niet bekendgemaakt.

  Super Smash Bros. kwam in oktober 2014 uit op de Nintendo 3DS en volgende een maand later op de Wii U. Zo is onlangs een nieuwe personage toegevoegd aan de game: Cloud Strife, uit de populaire Final Fantasy reeks.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.