Nieuwe Super Mario Run trailer legt de game uit

  Kort na de eerdere verschijning op The Tonight Show krijgt Super Mario Run een nieuwe trailer. In de nieuwe Super Mario Run trailer wordt uitgelegd wat je allemaal kunt verwachten van het spel. De nieuwe trailer kan je hierboven bekijken.

  Tijdens The Tonight Show met Jimmy Fallon kregen we de eerste beelden te zien van de mobiele Super Mario game, genaamd Super Mario Run. Nu heeft Nintendo een nieuwe Super Mario Run trailer geplaatst op haar YouTube pagina. In de nieuwe Super Mario Run trailer worden alle gamemodi uitgelegd en krijgen we een beeld van wat we kunnen verwachten van de game.

  In de trailer wordt uitgelegd waarom de game meerdere keren gespeeld kan worden, dit komt namelijk door de Challenge Coins. Deze munten zijn te vergelijken met de rode munten uit de Mario serie: de munten zijn verspreid door het hele level en het is aan jou om ze allemaal te vinden. Wanneer je alle munten in één run vindt, zullen de Challenge Coins een andere kleur en andere positie krijgen, waardoor het interessant blijft om het level te blijven spelen.

  Daarnaast krijgen we een beeld van hoe de munten gebruikt kunnen worden. Alle munten die je tijdens de runs verzamelt, kun je uitgeven aan het bouwen in jouw koninkrijk. Door gebouwen te bouwen kun je nieuwe personages vrijspelen, op deze manier krijg je toegang tot Luigi, Toad en Yoshi.

  Nieuwe Super Mario Run trailer zit vol met informatie

  Verder krijgen we uitleg over Toad Rally, de gamemodus die je tegen je vrienden kunt spelen. In Toad Rally is het doel om zoveel mogelijk munten te verzamelen en Toads te redden. Wie van jullie uiteindelijk de meeste punten heeft, heeft de Toad Rally gewonnen.

  Super Mario Run is vanaf 15 december te downloaden voor iPhone en iPad via de App Store. Voor de Android release is op dit moment nog geen datum. Super Mario Run zal gratis te downloaden zijn, waarna een deel van de game speelbaar is. Om de volledige game vrij te spelen, zul je eenmalig €9,99 moeten betalen.

  Super Mario Run

  Verkijgbaar vanaf 15 december 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.