Nieuwe Super Mario Maker update aangekondigd

  Nintendo heeft zojuist een nieuwe Super Mario Maker update aangekondigd. Deze bevat drie nieuwe course elements om je levels mee te bouwen. De update wordt op 22 december uitgebracht.

  De Super Mario Maker update komt met enkele vernieuwingen en verbeteringen zoals de nieuwe course element Fire Koopa Clown Car. Dit is een vuurspuwende variatie op het gewone zwevende clownshoofd. Aan de update zijn ook Bouncers en P Warp Doors toegevoegd, waarvan de laatste pas tevoorschijn komen wanneer je een P Switch aanraakt.

  Ook zijn er nu wereldrecords toegevoegd aan de update. Van elk level wordt bijgehouden wie hem het snelst kan uitspelen, waardoor alle levels nu een uitdaging krijgen. Nintendo heeft ook Bookmarks aan het zoekportaal toegevoegd, waardoor je levels makkelijk kunt opslaan zodat je deze later weer makkelijk kunt terugvinden.

  Nieuwe Super Mario Maker update is gratis

  Je kunt in de game nu ook de Special Course “Ma Rio Hills” spelen, een cross over met Monster Hunter. Als je dit level uitspeelt, dan kun je een kattenkostuum verdienen. De update volgt op de eerder uitgebrachte Super Mario Maker Mercedez Benz content en is geheel gratis. Je kunt de nieuwe content in de trailer hierboven bekijken.

  Super Mario Maker

  Verkijgbaar vanaf 11 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.