Nieuwe Stephen King serie - The Outsider

  Goed nieuws voor alle fans: er is een nieuwe Stephen King serie onderweg! De serie is gebaseerd op zijn nieuwste boek "The Outsider" en zal bestaan uit tien afleveringen.

  Scribner's

  Het boek kwam een maand geleden uit, en nu is dan ook bekend dat er een serie zal komen van het nieuwe boek van Stephen King. De schrijver staat vooral bekend vanwege zijn angstaanjagende thriller- en horrorverhalen. Er zijn al velen boeken verfilmd, waaronder IT (2017) en zijn meest recente verfilming, The Dark Tower (2017). Maar nu is er dus een tiendelige serie onderweg van zijn nieuwste boek The Outsider.

  Voor de nieuwe serie zullen Richard Price, die ook The Dark Tower regisseerde, en Jack Bender en Marty Bowen van Mr. Mercedes gaan samenwerken.

  Waar gaat de nieuwe Stephen King serie over?

  Het verhaal gaat over een elfjarige jongen wiens mishandelde lichaam in het park wordt gevonden. Alle DNA-tests en de getuigen beschuldigen Terry Maitland van de mishandeling. Hij is een van de populairste inwoners van Flint City, baseballcoach, leraar Engels, en vader van twee dochters. Het kan toch niet zo zijn dat deze aardige man het elfjarige jongetje heeft mishandeld?

  De serie wordt, uiteraard, superspannend en het wordt verteld op een manier zoals alleen Stephen King dat kan, namelijk onvoorspelbaar en angstaanjagend. De serie komt ergens in 2019 uit, maar heeft nog geen precieze releasedatum.

  Benieuwd naar ander werk van Stephen King? Wij hebben een lijstje gemaakt van de top 10 beste verfilmingen van de schrijver!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.