Nieuwe Stephen King film in de maak bij Paramount Pictures

  Er is een nieuwe Stephen King film in de maak bij Paramount Pictures. Het gaat om een remake van Pet Sematary, een film die oorspronkelijk naar het witte doek werd vertaald in 1989.

  De Stephen King filmadaptaties blijven maar komen. De recente IT (2017) was een gigantisch succes en een vervolg, IT: Chapter Two, is al in de maak. Recent werd ook onthuld dat er een film in de maak van The Talisman, gebaseerd op het gelijknamige boek.

  Paramount Pictures voegt nog een bekende film van de schrijver toe aan deze lijst. Een remake van Pet Sematary staat namelijk op de planning. De details zijn schaars, maar acteur Jason Clarke (Terminator Genisys) moet de hoofdrol op zich nemen en Dennis Widmyer zal de film regisseren.

  Nieuwe Stephen King film zonder releasedatum

  Een exacte releasedatum voor de remake van Pet Sematary is nog niet bekend, maar de productie van de film moet waarschijnlijk dit jaar van start gaan. Er is daarom een mogelijkheid dat zowel Pet Sematary als IT: Chapter Two beide in 2019 op het witte doek verschijnen. Dubbel zoveel Stephen King plezier!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.