Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De aanbiedingen van de Steam Summer Sale zijn weer veranderd, dus het is tijd voor een update! We brengen jullie op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en natuurlijk de door de community uitgekozen aanbieding.

  De Steam Summer Sale begon op 11 juli en ondertussen zijn er al een hoop games voorbij gekomen. De kortingen blijven echter nog komen tot en met 22 juli, dus mocht je nog op zoek zijn naar wat PC-games, dan is dit het moment om geld over de digitale toonbank te gooien. Dit zijn de aanbiedingen voor vandaag:

  Naast deze games die je voor een spotprijs kunt krijgen, zijn de games van gister ook nog in de aanbieding vandaag en ook hier lopen de kortingen op tot wel 75%. Dit zijn de aanbiedingen van gister die nu ook nog geldig zijn:

  De aanbiedingen houden hier echter nog niet op. Naast deze dagaanbiedingen zijn er namelijk ook nog enkele aanbiedingen die om de 8 uur worden omgewisseld. Voor deze games moet je er dus nog sneller bij zijn! Dit zijn de flash aanbiedingen van het moment:

  De laatste aanbieding die we dan nog moeten bespreken is de game die door de community is gekozen. Om de 8 uur kiezen Steam-gebruikers één game die in de aanbieding moet komen en voor nu is dat geworden:

  • Deadlight krijgt 75% korting en kost nu 2,99 euro.

  Mocht je alvast op de volgende game willen stemmen die in de aanbieding moeten komen dan kan dat gelukkig. Je hebt echter alleen de keuze uit drie verschillende games en voor deze ronde zijn dat:

  • Gunpoint kan 40% korting krijgen en kost dan 6 euro;
  • Torchlight II kan 75% korting krijgen en kost dan 4,75 euro;
  • Don't Starve kan 40% korting krijgen en kost dan 8,40 euro.

  Dit was alweer de Steam Summer Sale update voor vandaag. Morgen zijn we er weer met een nieuwe update om jullie op de hoogte te brengen van alle aanbiedingen op Steam. Voor de PC-gamers is het nu waarschijnlijk tijd om naar de website van Steam te gaan en misschien wel een game te kopen!

  Hitman: Absolution

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.