Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is weer 19:00 uur geweest, oftewel tijd voor de nieuwe aanbiedingen van Steam. Wij laten jullie weten welke aanbiedingen er voor vandaag zijn, de aanbiedingen van gister die nog gelden, de flash aanbiedingen en de aanbieding die is gekozen door de community.

  Het is alweer de vijfde dag van de zomeruitverkoop van Steam, en de kortingen op PC-games blijven je voorlopig nog wel even om de oren vliegen. Games als Call of Duty: Black Ops II en Tomb Raider zijn al voorbij gekomen, maar dit zijn de aanbiedingen van vandaag:

  Dit waren weer de tien nieuwe aanbiedingen voor vandaag, maar mocht je die van gister gemist hebben dan kun je die ook nog steeds met korting krijgen. Overal zijn er spotprijzen te bekennen op Steam, en dit zijn de aanbiedingen van gister:

  Nog even doorbijten en dan hebben we alle aanbiedingen weer gehad. Eerst nog even een kijkje naar de flash aanbiedingen. Deze aanbiedingen duren echter maar 8 uur dus je moet hier wel een stuk sneller bij zijn. De flash aanbiedingen van dit moment zijn:

  Er is nog één aanbieding waarvan je op dit moment kunt profiteren. De aanbieding die is gekozen door de community duurt net als de flash aanbiedingen 8 uur, dus wees er snel bij. De aanbieding die voor nu is gekozen door de community is geworden:

  Je kunt nu ook alvast stemmen voor de volgende game waarvan jij vindt dat hij een flinke korting moet krijgen. Over ongeveer 7 uur kun je die game dan oppakken als goede aanbieding. De drie games waar je nu op kunt stemmen zijn:

  Dit was weer de Steam Summer Sale update voor vandaag. Morgen zijn we er weer rond dezelfde tijd met alle gloednieuwe kortingen voor de volgende dag. Denk tot dan nog even rustig na van welke aanbiedingen je wilt gaan profiteren en haast je dan naar de website van Steam!

  Dishonored

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.