Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is woensdagavond en de zesde dag van de Steam Summer Sale zit er alweer op. De aanbiedingen blijven echter voorlopig nog komen dus wij brengen je op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Om te beginnen kijken we naar de gloednieuwe kortingen waar je nu van kunt profiteren. Er zijn weer tien PC-games die nu voor een spotprijs in de digitale winkel van Steam liggen. Met kortingen oplopend tot wel 85% gaat het om de volgende tien titels:

  Bovenstaande aanbiedingen zijn geldig tot morgenavond 19:00, daarna komen er weer tien andere games in de aanbieding. Mocht je die van gister gemist hebben, dan heb je geluk. De aanbiedingen van gister gelden namelijk ook vandaag nog:

  Naast deze 20 aanbiedingen die 24 uur geldig zijn, heb je ook nog de flash aanbiedingen. Dit zijn er altijd vier en die zijn geldig voor acht uur. Hier moet je dus een stukje sneller bij zijn. Voor de komende acht uur zijn de volgende titels in de aanbieding:

  We hebben de nieuwe, oude en flash aanbiedingen gehad en dat betekent dat er nog één aanbieding over is; de aanbieding die door de community is gekozen. Deze duurt met zijn acht uur net zo lang als de flash aanbiedingen en daarna wordt er een nieuwe gekozen. Voor nu is het geworden:

  Omdat er straks een nieuwe game van de community een flinke korting moet krijgen, kun je nu ook al stemmen op de volgende game. Je hebt de keuze uit drie verschillende PC-games die straks in de aanbieding kunnen komen:

  • Bastion kan 85% korting krijgen en kost dan 2,10 euro;
  • Strike Suit Zero kan 66% korting krijgen en kost dan 6,46 euro;
  • Awesomenauts kan 66% korting krijgen en kost dan 3,40 euro.

  Dit zijn voorlopig weer alle aanbiedingen waarvan je kunt profiteren. Morgenavond om 19:00 komen er weer meerdere games met flinke kortingen en dan komen wij ook weer met een nieuwe Steam Summer Sale update. Voor nu is het waarschijnlijk tijd om naar de website van Steam te gaan en gebruik te maken van die aanbiedingen.

  Grand Theft Auto IV

  Verkijgbaar vanaf 29 april 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.